II Over Heren 2

 

’t Twidde, in Tilburg ook wel bekend als de ruwe diamanten, is een kweekvijver voor nieuwe en jonge talenten aangevuld met een paar ervaren spelers die hun liefde voor het spel nog even door willen zetten. Deze ruwe diamanten trainen samen met the First XV. Doordat we niet altijd genoeg spelers hebben om wekelijks een volledig tweede team op de been te brengen clusteren we met regelmaat met een andere club. Dit (cluster)team komt uit in de 4e klasse.

‘t Twidde staat garant voor ontspanning door inspanning en plezier. In combinatie met the First XV en de Dames van Rugby Club Tilburg worden er zoveel mogelijk gezamenlijke festiviteiten georganiseerd.

Wil je een keer de ultieme teamsport komen uitproberen, neem dan contact met ons op of kom gewoon eens een keer langs op trainings- of wedstrijddagen.

Trainingstijden:

Woensdag:   20.00 – 21.30 uur
Vrijdag:        20.00 – 21.30 uur

Zondag: wedstrijddag

II Stand, programma en uitslagen

 

Via erugby.nl worden wij altijd voorzien van de actuele stand, het wedstrijdprogramma en de uitslagen van de lopende competitie. Klik hieronder op de button van de competitie waar je meer van wilt weten.