Sportspreekuur bij Rugby Club Tilburg

Ook dit jaar is Bas van Leijsen van Fysiotherapie Tilburg Reeshof om de week op woensdagavond aanwezig voor het inloop sportspreekuur bij Rugby Club Tilburg.
Inlopen kan woensdagavond vanaf 19.30 tot 20.30uur en is voor alle leden vrij toegankelijk.

Het sportspreekuur is bedoeld voor geblesseerde sporters die snel een diagnose en behandelplan willen hebben. Uw klacht wordt gescreend door een fysiotherapeut en u krijgt vervolgens een advies welk traject u het beste kunt volgen. Indien mogelijk kan er een korte behandeling plaatsvinden. Door onze directe samenwerking met orthopeden en sportpodotherapeuten kan er snel geschakeld worden.

Het sportspreekuur op de club is gratis. Mocht de behandeling voortgezet worden in de praktijk, dan worden de kosten als volgt vergoed:
– Jonger dan 18 jaar? Er worden per indicatie 18 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering.
– 18 jaar of ouder? Indien u aanvullend verzekerd bent worden de behandelingen mogelijk vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Anders komen de behandelingen voor eigen rekening. Kijk voor de tarieven op www.fysiotherapietilburgreeshof.nl.

Mocht u niet in staat zijn om het sportspreekuur te bezoeken, dan is het ook mogelijk om een afspraak direct bij onze praktijk te maken. Als u aangeeft lid te zijn van Rugby Club Tilburg proberen wij u binnen 24 uur in te plannen. Belt u daarvoor 013-5718214.