Nieuws

Toekomstige jonge bestuursleden gezocht

Donderdag 25 januari

Rugby Nederland biedt in samenwerking met World Rugby de cursus Introduction in Leadership and Management aan. Deze opleiding is speciaal gericht op (beginnende) vrouwelijke en mannelijke bestuursleden van clubs en bonden.

Rugby Europe zet deze cursus de komende jaren extra in om meer vrouwen te motiveren om actief te zijn in hun club op bestuursniveau. Op die manier werken we samen aan een bredere vertegenwoordiging van spelers en speelsters in onze clubs.

 

Zaterdag 3 februari zal er een inspiratiesessie worden gehouden voor Nederlandse bestuurders van clubs die interesse hebben in deze opleiding.

 

In het weekend van 6 en 7 april zal de opleiding worden aangeboden in Amsterdam. Gedurende de twee interactieve en leuke dagen werk je groepsgewijs aan een actieplan voor je eigen club.

Lees meer

Scheidsrechterzaken

Maandag 27 november 2023

'No ref, no game' wordt er vaak gezegd en dat vinden we bij RCT ook belangrijk. Daarom voorzien Tijs Koks en Louis van Gerwen vanaf het seizoen '23-'24 de taak van Scheidsrechterscoördinator van nieuwe energie. De mannen zijn van start gegaan met het opzetten van een eerste visie en bijhorend beleidsplan. Concreet richten zij zich nu op korte termijn op:

Lees meer

Vacature Vrijwilligerscoördinator / Jeugdbestuur

Maandag 27 november 2023

Henk van de Vondervoort, in 2011 benoemd tot Ere-voorzitter van onze vereniging, vervuld sinds oktober 2017 de functie van  vrijwilligerscoördinator. Henk heeft aangegeven ruimte te willen maken voor een nieuw en enthousiaste persoon om deze functie in te vullen. Bij deze bedanken wij Henk voor zijn inzet als vrijwilligerscoördinator de afgelopen 6 jaar. Henk bedank!

Naast een vrijwilligerscoördinator zijn we ook op zoek naar iemand om het jeugdbestuur uit te breiden.

 

Lees meer
Toon al het nieuws

Laatste uitslagen

Zondag 24 maart
35
Haagsche Rugby Club Haagsche RC Xtreme D1
34
Utrechtse Rugby Club URC 1
17
Toon alle uitslagen

Agenda

02
apr

Clinic Track013

13:00
02
apr

Bestuursvergadering

19:30
03
apr

Bart Blades op de Club

19:00 – 21:00
Toon volledige agenda